www.touchesara.nl

leerlingen

Touche Sara

Welkom

Welkom op de site van Touché Sara, school voor Dans en Ontwikkeling. Op deze site vind je heel veel informatie, over alles wat ik aanbied in mijn school.

Voor informatie over danslessen kijk je onder Dans. Je kunt er het nieuws vinden, informatie over de diverse lessen, het rooster, de locatie, de voorwaarden van inschrijving (waaronder het lesgeld) en het aanmeldformulier. Voor informatie over de cursus Creatieve Expressie kijk je onder Cursus. Voor informatie over Individuele Kindertherapie kijk je onder Therapie.

Verder is er van alles te lezen over mijzelf, mijn school en mijn visie als dansdocent, orthopedagoog en holistisch kindertherapeut. Voor een leuke presentatie van mijn visie, met een heleboel mooie foto's, kijk je bij praktische uitwerking.

Ook kun je, als je lid bent van mijn school, inloggen. Je komt dan in het beveiligde gedeelte, waar leuke foto’s te zien zijn. Gebruikersnaam en wachtwoord (die je nodig hebt om in te loggen) staan onderaan elke factuur.

Ik wens je heel veel plezier met het bekijken van deze website. En wil je contact met me, dan kun je vanuit deze website direct een mailtje naar mij sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Tot ziens, groetjes Sara Verkerk

sara.png